-BRÖLLOP

BRUDPARSPORTRÄTT

Vi fotograferar på valfri plats under ca 1,5 timme. Under denna tid brukar vi hinna med ganska mycket, vi kan fotografera på en plats eller på era utifrån era önskemål. Jag brukar rekommendera att fotograferingen är en stund för Er att vara själva med varandra, men självklart går det bra att ta en stund för fotografering av bröllopssällskapet om ni önskar det.

I fotograferingspriset ingår en cd-skiva med alla utvalda bilder i upplösning för kopior i stl 10x15cm (större storlekar får ni beställa genom mig), samt kopior till ett värde av 2000kr, och 20 stycken tackkort. Pris för detta är 6000kr (om man enbart vill ha fotograferingen och sedan själv köpa till det man vill ha så kostar det 4000kr, men då är det enbart för fotografering).

VIGSEL & MINGELPAKET

Kan köpas till utöver porträttfotograferingen. Jag är då på plats 30 minuter innan vigseln och följer er sedan till festplatsen och fotograferar mingel fram till ni sätter er till bords. I detta paket ingår samtliga bilder högupplösta på cd-skiva. Pris 4400kr

HELDAG

Om ni vill att jag följer er hela dagen från brudens förberedelser fram till dansen på kvällen så kostar detta 17000kr. Då får ni det som ingår i paketen ovan, samt ett ett album med ett urval av det bästa bilderna från hela dagen. Det ingår även en cd-skiva med högupplösta bilder från förberedelserna samt festen.

I priserna ingår

– Ett förmöte innan bröllopet

– Att fotografen, om möjligt, rekognoserar på platsen innan fotografering

– Att era bilder läggs upp i ett lösenordsskyddat webgalleri

– Ett eftermöte där ni får hjälp med urval och beställning

Jag anpassar mig gärna efter era önskemål. Om ni har tankar kring ett eget upplägg så tveka inte att fråga så skickar jag en offert utifrån det.

För att boka dagen åt er tar jag en deposition på 30% av beloppet. Resterande belopp ska betalas senast 2 veckor efter bröllopet.