OM MIG

Jag får ofta följa mina kunder under flera år i takt med att familjen växer. Ofta får vi också en nära och personlig kontakt med varandra. Därför är det också viktigt för mig att vi passar ihop, och att jag är rätt fotograf för er så att vår stil och personlighet "klickar".

Lite mer...

Jag är uppväxt i Malmö och har bott där större delen av mitt liv. För ett par år sedan lämnade jag stan för landet tillsammans med min sambo Lars och våra två katter. Vi bor nu alldeles för oss själva, utan grannar på närmre är “kikar” avstånd med en flock får som betar inpå knuten ( inte våra får). Jag trivs med lugnet här och kontrasten till folkliv och buller i stan. Men jag behöver bägge delar och är ofta i Malmö eller Köpenhamn. Jag älskar att resa och upptäcka nya platser som kan inspirera mig. De senaste åren har jag gjort ett par lång-resor till Indien, där jag bland annat engagerat mig i en organisation som arbetar för att stärka och utbilda kvinnor. Det är något som ligger mig varmt om hjärtat. Jag har också ett intresse för Yoga, meditation och mindfullness.

FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM