BARNFOTOGRAFERING

Aliyah 6-månaders fotografering

PRISER & PAKET

VAR VILL NI FOTOGRAFERAS?

FOTOGRAFERING I "POP-UP" STUDION

En rolig nyhet är att jag nu kan erbjuda fotografering i min “pop-up” studio på Salong Blissiz på Tessins väg 10 i Malmö. I denna fina lokal har jag möjlighet att sätta upp min studio på kvällar och helger. Så för er som är lite trångbodda eller inte vill vara utomhus så är detta för er. I pop-up studion finns rekvisita/lånekläder och allt som jag normalt använder vid en studio fotografering. Jag har också mitt kontor i en mindre lokal i samma hus där man kan kika in och titta på mina produkter i samband med fotograferingen.

Boka tid i pop-up studion via bokadirekt.

Boka tid

Jag tycker det är viktigt att fotograferingen blir en trevlig stund för alla. Läs gärna min guide till att förbereda barnen inför fotograferingen här.

FOTOGRAFERING UTOMHUS

Om ni föredrar att fotograferas utomhus i någon fin miljö så börjar vi med att planera in en dag och plats. Jag ger gärna förslag på var, lite beroende på årstid och eventuellt också tiden på dagen. När man fotograferar utomhus så måste man ju såklart ta hänsyn till väder och vind. Därför får man vara lite flexibel. Skulle det vara dåligt väder just på fotograferingsdagen så får vi helt enkelt boka om. Väl på plats så brukar det oftast bli att vi “tar en promenad”, och rör oss runt på platsen. Är det lite större barn så brukar omväxlingen göra att det är roligt lite längre. Kanske tar vi också med en filt så ni kan sätta er ner en stund. Klädmässigt så får ni såklart klä er lite efter sässong, men jag brukar rekommendera att ni behåller samma kläder under hela fotograferingen så att bilderna blir enhetliga. Men vill ni ha ombyten med så är jag såklart öppen för det. Obs, utomhus kan ju även vara i er egen trädgård, smidigt eller hur?!

FOTOGRAFERING "HEMMA HOS"

Till skillnad mot utomhus fotografering så är det ju lite enklare att boka in en “fast” tid om ni väljer inomhusfotografering där jag kommer hem till er. På vintern (om det inte är massa vacker snö ute) så är det många som föredrar detta alternativet. Jag har en porabel mini-studio med bakgrund, blixtar och ett ihopfällbart vitt brädgolv som jag tar med mig och bygger upp hos er. Vi behöver en liten fri yta, gärna vid en vägg, och allra helst vid en vit vägg, då behöver vi oftast inte sätta upp någon annan bakgrund. För mindre barn som inte går själva än så är detta ibland det enklaste alternativet. Då har ni ju också allt ni kan tänkas behöva inom räckhåll. Ombyten, mellanmål, leksaker etc.

GALLERIER